Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Γυναικείο ελαφρύ γιλέκο από 100% νάιλον, με 5 τρουκς και 2 τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Arthur Women - 03173

Arthur Women - 03173
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / NEOBLU
Γυναικείο ελαφρύ γιλέκο

Περιγραφή: Το γιλέκο διαθέτει λαιμόκοψη «V», κλείσιμο με 5 τρουκς και 2 μπροστινές τσέπες για άνεση και λειτουργικότητα. Παράλληλα, διαθέτει σύστημα διπλώματος «in bag» με στοπ και αποτρέπει την είσοδο νερού, κάνοντάς το ιδανικό για τις απαιτητικές επαγγελματικές καταστάσεις.

Σύνθεση: Νάιλον 380T - Εξωτερικό και εσωτερικό: 100% Νάιλον 380T - Επένδυση: 100% Πολυέστερ με καπιτονέ όψη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους ή δραστηριότητες που απαιτούν ευκίνητες κινήσεις, το γιλέκο αυτό θα προσφέρει στυλ και άνεση.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από ελαφρύ νάιλον και πολυέστερ, προσφέρει εξαιρετική αίσθηση και ανθεκτικότητα στους καθημερινούς επαγγελματικούς προορισμούς.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη για προσωποποίηση της επαγγελματικής ένδυσης.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες κάθε στυλ.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: