Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό μαγιό από 100% πολυέστερ microfiber, με άνετη εφαρμογή και τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματίες με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Sandy - 01689

Sandy - 01689
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / SOLS
Ανδρικό μαγιό

Περιγραφή: Ελαστική μέση με κορδονάκι στον ίδιο τόνο, εσωτερικό σλιπ από δίχτυ, και 2 πλαϊνά σκισίματα. Διαθέτει 2 τσέπες στο πλάι και 1 πίσω τσέπη με καπάκι και Velcro®. Ιδανικό για θερμική εξάχνωση (dye sublimation).

Σύνθεση: 100% Πολυέστερ microfiber - 90g/m² - Φόδρα: 100% Πολυέστερ με εσωτερικό δίχτυ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματίες στο χώρο του αθλητισμού και της παραλίας, οι οποίοι χρειάζονται άνεση και στυλ.

Υλικό και Άνεση: Το πολυεστερικό microfiber προσφέρει εξαιρετική αντοχή και άνεση, ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέσιμα μέσω εκτυπώσεων για προσθήκη λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας εξατομίκευση της επαγγελματικής ένδυσης σας.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε τον αγαπημένο σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: