Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παντελόνι φούτερ ενηλίκων με 2 ιταλικές και 1 πίσω τσέπη. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για εταιρίες.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Dawn - 00142B

Dawn - 00142B
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / ABOUT BASICS
Παντελόνι φούτερ ενηλίκων

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το παντελόνι φούτερ ενηλίκων διαθέτει 2 ιταλικές τσέπες και 1 πίσω εξωτερική τσέπη, προσφέροντας έξτρα λειτουργικότητα για καθημερινές ανάγκες. Η ελαστική ριπ 2x2 στη μέση και στους αστραγάλους εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή, ενώ τα πλακέ κορδόνια σύσφιξης προσφέρουν προσαρμογή. Διατίθεται σε χρώματα όπως μαύρο, ναυτικό και γκρι μελανζέ.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους όπως γυμναστήρια ή σε επαγγελματικά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και στυλ, το παντελόνι αυτό είναι κατάλληλο για ολόκληρη την ημέρα.
Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 65% Πολυέστερ και 35% Βαμβάκι (270g/m²), το παντελόνι παρέχει ισορροπία μεταξύ άνεσης και ανθεκτικότητας, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.
Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει την δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων, ιδανικό για εταιρείες που επιθυμούν να προβάλουν την εικόνα τους με επαγγελματική ένδυση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: