Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι ripstop με ελαστική μέση, τσέπες με velcro και ανθεκτικό ύφασμα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Thailand Man

Thailand Man
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό παντελόνι ripstop

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Αυτό το ανδρικό παντελόνι διαθέτει ελαστική μέση για άνετη εφαρμογή, καθώς και δύο τσέπες μπροστά και δύο τσέπες στο πλάι, οι οποίες κλείνουν με velcro. Επίσης, περιλαμβάνει μία πίσω τσέπη με velcro για επιπλέον ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους κατασκευών ή υπαίθριες δραστηριότητες, το παντελόνι αυτό συνδυάζει στυλ και πρακτικότητα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε επαγγελματικές περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 225g/m² ύφασμα, 98% βαμβάκι και 2% ελαστάν, προσφέρει ελαστικότητα και άνεση. Το προπλυμένο ύφασμα εξασφαλίζει μεγάλη ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Παρέχεται δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές ανάγκες ή δημόσιες εμφανίσεις.

Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της επαγγελματικής σας ένδυσης.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: