Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Αδιάβροχο παντελόνι εργασίας Tonale Medium από 90% Nylon και 10% Spandex, με πολλές τσέπες και ανακλαστική εκτύπωση. Διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Tonale Medium

Tonale Medium
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Παντελόνι εργασίας αδιάβροχο

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το παντελόνι Tonale Medium διαθέτει κλείσιμο με κρυφό κουμπί και φερμουάρ, καθώς και ανακλαστική εκτύπωση μπρος/πίσω. Περιλαμβάνει 2 μπροστινές τσέπες, 2 επιπρόσθετες μπροστινές τσέπες με κρυφά τρουκς, από μία τσέπη στο πλάι με αποσπώμενο γαντζάκι για κλειδιά, διπλή θήκη για στυλό και θηλύκια για εργαλεία, καθώς και 2 πίσω τσέπες.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε κατασκευαστικούς τομείς ή σε εξωτερικές εργασίες, προσφέρει ασφάλεια και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 260g/m², 90% Nylon και 10% Spandex, το ύφασμα είναι ανθεκτικό (400D νάιλον) και αδιάβροχο (8000mm/H2O), εξασφαλίζοντας άνεση και αντοχή σε δύσκολες συνθήκες.
Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμο για εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, προσφέροντας εξατομίκευση στην επαγγελματική ένδυση.
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως μαύρο και καφέ, προσφέροντας επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: