Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι εργασίας από 100% βαμβάκι, με ελαστική μέση, 4 τσέπες και κρυφό φερμουάρ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Vigo Man

Vigo Man
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό παντελόνι εργασίας

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το παντελόνι Vigo Man διαθέτει ραφές σε χρωματική αντίθεση και ελαστική μέση για άριστη εφαρμογή. Έχει 2 ιταλικές τσέπες, μία στο πλάι με velcro, μία διπλή στο πλάι για εργαλεία, και μία πίσω τσέπη με velcro. Ο κρυφός φερμουάρ στη μέση προσφέρει επιπλέον πρακτικότητα.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε βιομηχανίες, αποθήκες και υπηρεσίες logistics, το παντελόνι παρέχει την απαιτούμενη λειτουργικότητα και άνεση σε επαγγελματικές περιστάσεις.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι με βάρος 260g/m² και προπλυμένο ύφασμα, το παντελόνι προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα για καθημερινή χρήση.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Διατίθεται η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος πελάτη, ιδανική για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας με προσαρμοσμένες εκτυπώσεις.
Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Το παντελόνι διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες της επαγγελματικής σας ένδυσης.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: