Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι εργασίας Zurigo Man από 98% βαμβάκι, ελαστική μέση, τσέπες με velcro και φλουο λεπτομέρειες. Ιδανικό για επαγγελματίες με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Zurigo Man

Zurigo Man
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό παντελόνι εργασίας

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το ανδρικό παντελόνι εργασίας Zurigo Man διαθέτει ελαστική μέση για άνετη εφαρμογή και δύο ιταλικές τσέπες. Περιλαμβάνει μία τσέπη στο πλάι με velcro, καθώς και μια διπλή τσέπη για εργαλεία, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει επίσης μια πίσω τσέπη με velcro και fluo λεπτομέρειες στην πλαϊνή τσέπη για αυξημένη ορατότητα.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από προπλυμένο βαμβάκι 98% και 2% ελαστάν με βάρος 250g/m², προσφέρει ανθεκτικότητα και εξαιρετική άνεση κατά την εργασία. Είναι σχεδιασμένο για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Η επαγγελματική ένδυση Zurigo Man προσφέρει δυνατότητα προσαρμογής μέσω εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς την ιδανική για εταιρείες που επιθυμούν να ενισχύσουν την επωνυμία τους.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους κατασκευών ή βιομηχανίας, καθώς η λειτουργικότητά του το καθιστά απαραίτητο εργαλείο στη δουλειά.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: