Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Κομψή παντελόνα Σεφ slim fit από 65% Πολυέστερ και 35% Βαμβάκι, με ελαστική μέση και πίσω τσέπη. Ιδανική για επαγγελματικούς χώρους με δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: PR554 Select

PR554 Select
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / PREMIER
Παντελόνα Σεφ slim fit με κορδόνι

Περιγραφή: Στενή γραμμή στα πόδια που προσφέρει κομψότητα και στυλ, με χαρακτηριστική πίσω τσέπη για λειτουργικότητα. Η ελαστική μέση με κορδόνι και φερμουάρ εξασφαλίζει άριστη εφαρμογή και άνεση κατά την εργασία.

Σύνθεση: 65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι Twill, 195g/m²

Ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους, όπως εστιατόρια και ξενοδοχεία, προσφέροντας στυλ και άνεση στους εργαζόμενους. Επίσης, οι επαγγελματικές ένδυση και οι εκτυπώσεις λογοτύπων μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα για επαγγελματική χρήση.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Μαύρο

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε και να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες εκτύπωσης και προσαρμογής των επαγγελματικών ενδυμάτων.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: