Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι Chino PR560 από 63% πολυέστερ και 35% βαμβάκι, με ελαστική εφαρμογή και 4 τσέπες, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: PR560

PR560
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / PREMIER
Ανδρικό Παντελόνι Chino

Περιγραφή: Το παντελόνι Chino PR560 διαθέτει κλείσιμο με φερμουάρ ΥΚΚ και κουμπί, θηλύκια για ζώνη καθώς και ελαστική εφαρμογή για άνεση. Περιλαμβάνει 2 τσέπες μπροστά και 2 τσέπες πίσω, ιδανικές για καθημερινή χρήση και για επαγγελματικές περιστάσεις.

Σύνθεση: 63% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι - 2% Ελαστάν Twill, 260g/m²

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφειακούς χώρους, εστίαση και άλλες επαγγελματικές περιστάσεις όπου απαιτείται στυλ και λειτουργικότητα.

Υλικό και Άνεση: Το υλικό προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η ελαστική εφαρμογή διευκολύνει τη κίνηση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με το λογότυπο ή το μήνυμα του πελάτη, προσαρμόζοντας έτσι την επαγγελματική ένδυση στις ανάγκες σας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Αποκτήστε το σε διάφορες αποχρώσεις όπως Navy, Μαύρο, Καφέ και Γκρι.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: