Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρική cargo βερμούδα από 65% ανακυκλωμένο πολυέστερ, με κρυφά φερμουάρ και πολλές τσέπες. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: PR564

PR564
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / PREMIER
Ανδρική βερμούδα cargo με τσέπες

Περιγραφή:
Η βερμούδα είναι σχεδιασμένη με κλείσιμο που διαθέτει κρυφό φερμουάρ ΥΚΚ και κουμπί. Περιλαμβάνει θηλύκια για ζώνη, 2 ιταλικές τσέπες, 2 πλάγιες τσέπες με καπάκια και 1 πίσω κρυφή τσέπη, προσφέροντας λειτουργικότητα και στυλ.

Σύνθεση:
195g/m² - 65% Ανακυκλωμένο Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε χώρους εργασίας όπως αποθήκες, καταστήματα λιανικής ή εξωτερικές δραστηριότητες. Η βερμούδα προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινή χρήση.

Η σύνθεση των υλικών της διασφαλίζει ανθεκτικότητα και ευχάριστη αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διατίθεται σε χρώματα Μαύρο και Ναυτικό.

Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς την κατάλληλη για επιχειρηματική προώθηση και τεχνικές συνεργασίες. Προσαρμόστε την για να μεταφέρετε την επαγγελματική σας ταυτότητα με στυλ!


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: