Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο παντελόνι Chino από 63% πολυέστερ, 35% βαμβάκι, με πρακτικές τσέπες και κουμπί. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: PR570

PR570
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / PREMIER
Γυναικείο Παντελόνι Chino

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το γυναικείο παντελόνι Chino διαθέτει κλείσιμο με φερμουάρ ΥΚΚ και κουμπί, θηλύκια για ζώνη, καθώς και δύο πρακτικές τσέπες μπροστά και πίσω. Το σχέδιο του είναι κομψό και λειτουργικό, ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευάζεται από 63% Πολυέστερ, 35% Βαμβάκι και 2% Ελαστάν Twill, βάρους 260g/m², προσφέροντας εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία, εστιατόρια ή άλλες επαγγελματικές περιβάλλοντα, το παντελόνι αυτό συνδυάζει στυλ και άνεση, κάνοντάς το ιδανικό μέρος της επαγγελματικής ένδυσης.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρική χρήση.

Διατίθεται σε χρώματα Navy, Charcoal, Μαύρο και Καμηλό.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: