Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Πετσέτα μπάνιου από 100% βαμβάκι με λεία λωρίδα για εκτύπωση. Ιδανική για επαγγελματικούς χώρους με χώρο για προσαρμογή λογότυπου. Διαστάσεις 70x140εκ.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Island 70 - 89001

Island 70 - 89001
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Πετσέτα μπάνιου

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Η πετσέτα μπάνιου διαθέτει λεία λωρίδα ύψους 8εκ. ιδανική για εκτυπώσεις και εξατομίκευση, ενώ έχει και θηλύκι για εύκολο κρέμασμα. Με διαστάσεις 70x140εκ. είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για ξενοδοχεία, spa, γυμναστήρια και χώρους ευεξίας, προσφέρει επαγγελματική εμφάνιση και άνεση στους εργαζομένους.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, με βάρος 400g/m², προσφέρει εξαιρετική αίσθηση και ανθεκτικότητα. Ικανοποιεί τις ανάγκες για καθημερινή χρήση, εξασφαλίζοντας μαλακή και άνετη αίσθηση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει τη δυνατότητα προσαρμογής με εκτύπωση λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για εταιρικές προωθητικές ενέργειες.

Διαθεσιμότητα: Η πετσέτα είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων, μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάξει με την εικόνα της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: