Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Πετσέτα θαλάσσης Lagoon 100% βαμβάκι βελουτέ, με δίχρωμο σχέδιο και θηλύκι κρέμασης. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Lagoon - 89006

Lagoon - 89006
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Πετσέτα θαλάσσης

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Η πετσέτα Lagoon διαθέτει δίχρωμο σχέδιο με λευκή φάσα στις άκρες και πρακτικό θηλύκι για εύκολη κρέμαση. Οι διαστάσεις της είναι 100x160 εκ., προσφέροντας επαρκή επιφάνεια για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι βελουτέ 400g/m², η πετσέτα προσφέρει εξαιρετική άνεση και απορροφητικότητα, ιδανική για καθημερινή χρήση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για χώρους εστίασης και ξενοδοχείων, όπου η ποιότητα και η εμφάνιση παίζουν σημαντικό ρόλο για την εμπειρία των πελατών.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διατίθεται η δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας εξατομίκευση και προώθηση της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Η πετσέτα Lagoon προσφέρεται σε ποικιλία χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προσαρμογή στις ανάγκες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: