Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Unisex μπουρνούζι από 100% βαμβάκι με μακριά μανίκια και 2 τσέπες, ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε σπα ή γυμναστήρια. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Palace - 89100

Palace - 89100
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Unisex μπουρνούζι

Περιγραφή: Μακριά μανίκια με πρακτικές 2 εξωτερικές τσέπες, ιδανικές για αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Διαθέτει ζώνη με θηλύκια για ασφαλή και άνετη εφαρμογή, προσφέροντας στυλ και λειτουργικότητα.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι, 400g/m², προσφέροντας εξαιρετική απαλότητα και άνεση κατά τη χρήση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.
Αυτό το μπουρνούζι είναι ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε χώρους όπως σπα, ξενοδοχεία, ή γυμναστήρια, προσφέροντας άνεση και στυλ σε όλες τις επαγγελματικές περιστάσεις.
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζει με την εικόνα της επιχείρησής σας, προσφέροντας δυνατότητες προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνυμάτων. Οι επαγγελματικές εκτυπώσεις προσθέτουν μια προσωπική πινελιά στο ρούχο, κάνοντάς το ιδανικό για επαγγελματική χρήση.



Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: