Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές ποδιές, σχεδιασμένες για χρήση σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον όπως καφετέριες, εστιατόρια, κομμωτήρια και καταστήματα λιανικής.

Οι ποδιές μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Κάθε ποδιά μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραψίματος, δίνοντας τη δυνατότητα να αναδείξετε την ταυτότητα της επιχείρησής σας με στυλ.

Ολόσωμη ποδιά εργασίας έως το γόνατο από 50% πολυέστερ και 50% βαμβάκι, με δερματίνη και τσέπες. Ιδανική για εστίαση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Ποδιές
Κωδικός: Deli - 00409

Deli - 00409
ΠΟΔΙΕΣ / ABOUT BASICS
Ολόσωμη ποδιά εργασίας με τσέπες και δερματίνη

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Αυτή η ολόσωμη ποδιά εργασίας φτάνει έως το γόνατο, διαθέτει πάνω μέρος από δερματίνη και ρυθμιζόμενη στο λαιμό μεταλλική αγκράφα, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή. Περιλαμβάνει μπροστά τσέπη από δερματίνη με 2 χωρίσματα για εύκολη αποθήκευση εργαλείων και αξεσουάρ.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για επαγγελματίες σε χώρους εστίασης, καθώς και για καταστήματα λιανικής, προσφέροντας λειτουργικότητα και στυλ.

Υλικό και Άνεση: Φτιαγμένη από 50% πολυέστερ και 50% βαμβάκι, με βάρος 240g/m² canvas, παρέχει ανθεκτικότητα και άνεση στην καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Προσφέρεται η δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας προσωπική εξατομίκευση της ποδιάς για μια επαγγελματική αίσθηση.

Διατίθεται σε μαύρο και καφέ χρώμα.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές ποδιές υψηλής ποιότητας, ιδανικές για σεφ, baristas και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Οι ποδιές μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση και πρακτικότητα.

Προσαρμόστε τις επαγγελματικές ποδιές σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και αναδείξτε την εταιρική σας ταυτότητα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: