Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές ποδιές, σχεδιασμένες για χρήση σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον όπως καφετέριες, εστιατόρια, κομμωτήρια και καταστήματα λιανικής.

Οι ποδιές μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Κάθε ποδιά μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραψίματος, δίνοντας τη δυνατότητα να αναδείξετε την ταυτότητα της επιχείρησής σας με στυλ.

Ποδιά σερβιτόρου από 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι, με πρακτική τσέπη. Ιδανική για εστιατόρια με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου και άνετη εφαρμογή.

Επαγγελματική Ένδυση - Ποδιές
Κωδικός: Matte - 00407

Matte - 00407
ΠΟΔΙΕΣ / ABOUT BASICS
Ποδιά σερβιτόρου

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Αυτή η μεσαίου μήκους ποδιά διαθέτει μια πρακτική τσέπη μπροστά με χώρισμα στη μέση, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε αξεσουάρ ή εργαλεία. Κλείνει με κορδόνια στη μέση για ασφαλή εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο, εξασφαλίζοντας παράλληλα άνεση κατά την εργασία.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης, όπως εστιατόρια και καφετέριες, προσφέρει επαγγελματική εμφάνιση και λειτουργικότητα, συμβάλλοντας στη θετική εικόνα της επιχείρησης.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι, με βάρος 180g/m², εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη χρήση. Το υλικό της είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και πλυντήριο.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει την επιλογή εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, δίνοντας τη δυνατότητα για εξατομικευμένη επαγγελματική ένδυση και ισχυρή αναγνωρισιμότητα για επιχείρησεις που επιθυμούν να ξεχωρίζουν.

Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε χρώματα όπως μαύρο, εξασφαλίζοντας την ευελιξία να επιλέξετε την κατάλληλη απόχρωση για την επιχείρησή σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές ποδιές υψηλής ποιότητας, ιδανικές για σεφ, baristas και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Οι ποδιές μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση και πρακτικότητα.

Προσαρμόστε τις επαγγελματικές ποδιές σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και αναδείξτε την εταιρική σας ταυτότητα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: