Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Κομψό ανδρικό πόλο πικέ 100% βαμβάκι, ιδανικό για επαγγελματική χρήση με 2 κουμπιά και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για ενίσχυση της εικόνας σας.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Portland Men - 00574

Portland Men - 00574
POLO-SHIRTS / SOLS
Ανδρικό πόλο πικέ

Περιγραφή: Το Portland Men - 00574 είναι ένα κομψό ανδρικό πόλο πικέ με κοντά μανίκια, πλαϊνές ραφές και στενή γραμμή. Διαθέτει πατιλέτα με 2 περλέ κουμπιά και ελαστικό ριπ στο γιακά και τα μανίκια, με δίχρωμες λεπτομέρειες που προσθέτουν στυλ. Ιδανικό για καθημερινές επαγγελματικές εμφανίσεις, επενδύει στη λειτουργικότητά του με άνετη εφαρμογή.

Σύνθεση: Πικέ 200g/m² - 100% Βαμβάκι Ringspun

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία, εστιατόρια ή ως μέρος της επιχείρησής σας για εταιρικές εκδηλώσεις.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ενισχύοντας την επαγγελματική σας εικόνα.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Επικοινωνήστε μαζί μας για τις διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: