Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο πόλο πικέ από 100% βαμβάκι Ringspun, με κοντά μανίκια και 4 κουμπιά. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Portland Women - 00575

Portland Women - 00575
POLO-SHIRTS / SOLS
Γυναικείο πόλο πικέ

Περιγραφή:
Αναδείξτε την επαγγελματική σας εικόνα με το γυναικείο πόλο πικέ Portland. Διαθέτει κοντά μανίκια, πλαϊνές ραφές και πατιλέτα με 4 περλέ κουμπιά. Η στενή γραμμή και ο ελαστικός ριπ στο γιακά και τα μανίκια προσφέρουν άριστη εφαρμογή, ενώ οι δίχρωμες λεπτομέρειες προσθέτουν στυλ.

Σύνθεση:
Πικέ 200g/m² - 100% Βαμβάκι Ringspun

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης ή γραφείου, το συγκεκριμένο πόλο εξασφαλίζει άνεση και κομψότητα σε επαγγελματικές περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι Ringspun, αυτό το πόλο προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και παραμένει ανθεκτικό κατά τη χρήση, ιδανικό για καθημερινές ανάγκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας την πλήρη προσαρμογή στην εικόνα της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα:
Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: