Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό πόλο πικέ 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και ενισχυμένη πατιλέτα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με επιλογή εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Summer II - 11342

Summer II - 11342
POLO-SHIRTS / SOLS
Ανδρικό πόλο πικέ

Περιγραφή: Κοντά μανίκια με πλαϊνές ραφές, ενισχυμένη πατιλέτα με 3 κουμπιά στον ίδιο τόνο και επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή. Διαθέτει ίσιο τελείωμα με πλαϊνά σκισίματα και ελαστικό ριπ στο γιακά, ενώ η φακαρόλα στο λαιμό προσφέρει επιπλέον στυλ.

Σύνθεση: Πικέ 170g/m²- 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ || Grey melange: 85% βαμβάκι/15%βισκόζη - Ash: 98%βαμβάκι/2%βισκόζη.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματίες σε τομείς όπως η εστίαση, η υπηρεσία πελατών ή οι εκδηλώσεις, εξασφαλίζει κομψότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας εργασίας.

Υλικό και Άνεση: Το βαμβακερό υλικό εξασφαλίζει άριστη αναπνοή και άνεση, καθιστώντας το κατάλληλο για χρήση κατά τους θερμούς μήνες.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διατίθεται με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές παραγγελίες και προωθητικές ενέργειες.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων όπως γκρι, μπλε, και λευκό, προσφέροντας επιλογές προσαρμογής για κάθε επιχείρηση.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: