Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παιδικό πόλο πικέ από 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και πατιλέτα 3 κουμπιών. Ιδανικό για σχολικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες, διαθέτει δυν. εκτύπωσης λογοτύπων.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Summer II Kids - 11344

Summer II Kids - 11344
POLO-SHIRTS / SOLS
Παιδικό πόλο πικέ

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το παιδικό πόλο πικέ διαθέτει κοντά μανίκια με πλαϊνές ραφές και πατιλέτα με 3 κουμπιά στον ίδιο τόνο. Το ίσιο τελείωμα με πλαϊνά σκισίματα και το ελαστικό ριπ στο γιακά εξασφαλίζουν άνετη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Αυτό το πόλο είναι ιδανικό για σχολικές δραστηριότητες ή για επαγγελματικές εκδηλώσεις που απαιτούν ένα ευχάριστο και κομψό look για τα παιδιά.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι Ringspun πενιέ 170g/m², προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διατίθεται δυνατότητα για εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.

Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: