Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Ανδρική πλεκτή ζακέτα με κρυφό φερμουάρ και ψηλό κολάρο, κατασκευασμένη από Jersey, ιδανική για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Gordon Men - 00548

Gordon Men - 00548
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / SOLS
Ανδρική πλεκτή ζακέτα με φερμουάρ

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το Gordon Men - 00548 είναι μια μοντέρνα ανδρική πλεκτή ζακέτα με κρυφό φερμουάρ και ψηλό κολάρο. Διαθέτει ελαστικές μανσέτες και ίσια γραμμή, προσφέροντας άνεση και στυλ. Η ζακέτα διαθέτει μανικοκόλληση και ιδιαίτερη αντίθεση στα χρώματα στο κολάρο.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για επαγγελματίες σε χώρους γραφείων και επιχειρήσεων, το συγκεκριμένο πουλόβερ ενδείκνυται για όλες τις εποχές, προσφέροντας κομψότητα και άνεση.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από Jersey 280g/m² με 49% βαμβάκι, 49% ακρυλικό και 2% νάιλον, προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα κατά την καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διατίθεται η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές προμήθειες.

Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: