Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Ανδρικό πουλόβερ με γιακά πόλο από 50% μαλλί merino και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Stefan - 03986

Στεφάν - 03986
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / NEOBLU
Ανδρικό πουλόβερ με γιακά και πατιλέτα

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το πουλόβερ διαθέτει μακριά μανίκια και πόλο γιακά με ριπ, προσφέροντας κομψή και επαγγελματική εμφάνιση. Η πατιλέτα με 4 κουμπιά στον ίδιο τόνο και οι ριπ μανσέτες ενισχύουν τη λειτουργικότητα του ρούχου, ενώ το ανταλλακτικό κουμπί προσφέρει πρακτικότητα. Ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις, όπως γραφεία ή επιχειρηματικές συναντήσεις.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευάζεται από 50% μαλλί merino με πιστοποίηση RWS και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ, εξασφαλίζοντας άνεση και ανθεκτικότητα. Το πλεκτό ύφασμα 270g/τμχ προσφέρει ζεστασιά χωρίς να θυσιάζει την αναπνευσιμότητα.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητες για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ιδανικό για εταιρικούς εργαζόμενους που επιθυμούν να προωθήσουν την επωνυμία τους.
Διαθεσιμότητα: Είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στην εγχώρια και επαγγελματική σας γκαρνταρόμπα.
Σημείωση: Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: