Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Ανδρικό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη, 50% μαλλί merino και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με επιλογή εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Stuart Men - 04037

Stuart Men - 04037
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / NEOBLU
Ανδρικό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη

Περιγραφή: Συγκλονιστικό ανδρικό πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη και μοντέρνα γραμμή, ιδανικό για κάθε επαγγελματική ή καθημερινή εμφάνιση. Διαθέτει ελαστικό ριπ 1x1 στις μανσέτες, το κολάρο και το στρίφωμα, προσφέροντας άψογη εφαρμογή και στυλ.

Σύνθεση: 50% Μαλλί merino με πιστοποίηση RWS - 50% Ανακυκλωμένο πολυέστερ - Πλεκτό ύφασμα 245g/τεμάχιο

Αυτό το πουλόβερ είναι ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε γραφεία ή επίσημες εκδηλώσεις. Η ειδική του σύνθεση εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, ενώ το μαλακό του ύφασμα παρέχει άνεση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων ή μηνυμάτων προσφέρει μία επιπλέον προσωπική πινελιά, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές εμφανίσεις.
Διατίθεται σε χρώματα όπως το μπλε, το γκρι και το μαύρο, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος και η δυνατότητα εκτυπώσεων καθιστούν αυτό το πουλόβερ την τέλεια επιλογή για επαγγελματική ένδυση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: