Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την άνεση και την ποιότητα της συλλογής μας από επαγγελματικά πουλόβερ, ιδανικά για να προσφέρουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα πουλόβερ μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα και κομψότητα, εξασφαλίζοντας την ιδανική εμφάνιση για μια επαγγελματική παρουσία όλο τον χρόνο.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα πουλόβερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας άνεση και αντοχή στην καθημερινή χρήση.

Γυναικείο πουλόβερ με στρογγυλή λαιμόκοψη, από 50% μαλλί merino και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πουλόβερ
Κωδικός: Stuart Women - 03985

Stuart Women - 03985
ΠΟΥΛΟΒΕΡ / NEOBLU
Γυναικείο πουλόβερ με στρόγγυλη λαιμόκοψη

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το πουλόβερ διαθέτει στρογγυλή λαιμόκοψη, ελαστικό ριπ 1x1 στις μανσέτες, το κολάρο και το στρίφωμα, με μοντέρνα μανίκια και γραμμή για ανθεκτικότητα και στυλ. Είναι ιδανικό για επαγγελματική ένδυση και casual εμφανίσεις.

Υλικό και Άνεση: Φτιαγμένο από 50% μαλλί merino με πιστοποίηση RWS και 50% ανακυκλωμένο πολυέστερ, εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα με πλεκτό ύφασμα 220g/τεμάχιο.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτετε δυνατότητα για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος, κάνοντάς το ιδανικό για την προβολή της επιχείρησής σας.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία και επαγγελματικές περιστάσεις, καθώς προσφέρει άνεση και κομψότητα.

Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, εξασφαλίζοντας επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά πουλόβερ για εργασία σε ψυχρές συνθήκες, που συνδυάζουν ζεστασιά και επαγγελματική εμφάνιση.

Τα πουλόβερ μας είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής.

Επιλέξτε επαγγελματικά πουλόβερ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας άνεση και στυλ.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: