Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικούς σκούφους, ιδανικούς για διάφορους κλάδους όπως η υγεία, η εστίαση και η βιομηχανία.

Οι σκούφοι μας συνδυάζουν άνεση, ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση, εξασφαλίζοντας προστασία και πρακτικότητα για το προσωπικό σας.

Διαθέσιμοι σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι σκούφοι μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Σκούφος Pittsburgh από 100% ακρυλικό, ελαφρύς και ανθεκτικός, ιδανικός για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Επαγγελματική Ένδυση - Σκούφοι
Κωδικός: Pittsburgh - 01664

Pittsburgh - 01664
ΣΚΟΥΦΟΙ / SOLS
Σκούφος

Περιγραφή:
Με γύρισμα - Ριπ 1x1

Σύνθεση: 100% Ακρυλικό, 1x1 ριπ, 56g

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Ο σκούφος Pittsburgh διαθέτει ριπ ύφανση 1x1, προσφέροντας άνεση και στυλ. Κατασκευασμένος από 100% ακρυλικό, είναι ελαφρύς και ανθεκτικός.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικός για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, όπως ο τομέας της μεταφοράς ή της οικοδομής, όπου χρειάζεται προστασία από το κρύο.

Υλικό και Άνεση: Το ακρυλικό υλικό διασφαλίζει ζεστασιά και άνεση, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει την δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος, καθιστώντας το ιδανικό για διαφημιστικά δώρα.

Διαθεσιμότητα: Ο σκούφος διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικούς σκούφους που είναι ιδανικοί για τον χώρο της εστίασης, της υγείας και της βιομηχανίας.

Οι σκούφοι μας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως εκτύπωση ή ραφή.

Προσαρμόστε τους επαγγελματικούς σκούφους σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας την άνεση που χρειάζεται.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: