Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικούς σκούφους, ιδανικούς για διάφορους κλάδους όπως η υγεία, η εστίαση και η βιομηχανία.

Οι σκούφοι μας συνδυάζουν άνεση, ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση, εξασφαλίζοντας προστασία και πρακτικότητα για το προσωπικό σας.

Διαθέσιμοι σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι σκούφοι μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Unisex σκούφος fleece Serpico 55 από 100% Πολυέστερ, εξαιρετικά ζεστός και άνετος. Ιδανικός για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Σκούφοι
Κωδικός: Serpico 55 - 88112

Serpico 55 - 88112
ΣΚΟΥΦΟΙ / SOLS
Unisex σκούφος fleece

Περιγραφή:
Ιδανικός για κρύες ημέρες, ο σκούφος Serpico 55 προσφέρει εξαιρετική ζεστασιά με την επαγγελματική ένδυση του.

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Έχει μέγεθος 55εκ. και είναι κατασκευασμένος από 100% Πολυέστερ, 40g, προσφέροντας ελαφριά αλλά ζεστή εφαρμογή. Ο σκούφος διαθέτει κλασικό σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε στυλ, εξασφαλίζοντας άνεση χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, σε καταστήματα ή σε αθλητικές δραστηριότητες, ο σκούφος αυτός μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλες φόρμες ή πουκαμίσες.

Υλικό και Άνεση:
Η σύνθεση του υλικού εξασφαλίζει άνεση και ανθεκτικότητα, ιδανικό για καθημερινή χρήση σε απαιτητικές συνθήκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς τον ιδανικό για επαγγελματική ένδυση και προωθητικές ενέργειες.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα:
Επιλέξτε από μια ποικιλία χρωμάτων που είναι διαθέσιμα για να βρείτε το ιδανικό σκούφο για τις ανάγκες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικούς σκούφους που είναι ιδανικοί για τον χώρο της εστίασης, της υγείας και της βιομηχανίας.

Οι σκούφοι μας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως εκτύπωση ή ραφή.

Προσαρμόστε τους επαγγελματικούς σκούφους σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας την άνεση που χρειάζεται.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: