Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικούς σκούφους, ιδανικούς για διάφορους κλάδους όπως η υγεία, η εστίαση και η βιομηχανία.

Οι σκούφοι μας συνδυάζουν άνεση, ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση, εξασφαλίζοντας προστασία και πρακτικότητα για το προσωπικό σας.

Διαθέσιμοι σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι σκούφοι μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Σκούφος μαγείρων από 100% βαμβάκι, με ρυθμιζόμενο velcro πίσω κούμπωμα. Ιδανικός για επαγγελματίες, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων. Διατίθεται σε μαύρο και λευκό.

Επαγγελματική Ένδυση - Σκούφοι
Κωδικός: Chef - 00422

Chef - 00422
ΣΚΟΥΦΟΙ / ABOUT BASICS
Σκούφος μαγείρων

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Ο σκούφος μαγείρων διαθέτει ρυθμιζόμενο πίσω κούμπωμα με velcro για άριστη εφαρμογή και άνεση κατά τη διάρκεια της χρήσης. Η διάστασή του είναι 28 εκατοστά, προσφέροντας ιδανική κάλυψη για επαγγελματίες στο χώρο της μαγειρικής.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εστιατόρια, καφετέριες και άλλους χώρους εστίασης, αυτός ο σκούφος εξασφαλίζει επαγγελματική εμφάνιση και συμπληρώνει την επαγγελματική ένδυση του προσωπικού.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι, προσφέρει πολυτελή αίσθηση, αναπνοή και άριστη ανθεκτικότητα. Είναι ιδανικός για παρατεταμένες ώρες εργασίας, εξασφαλίζοντας άνεση χωρίς συμβιβασμούς.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Έχει τη δυνατότητα για εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, εξασφαλίζοντας την προσωπική ταυτότητα της επιχείρησης.
Διατίθεται σε χρώματα: μαύρο και λευκό, για να καλύψει τις ανάγκες της επαγγελματικής ένδυσης σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες διαθέτει επαγγελματικούς σκούφους που είναι ιδανικοί για τον χώρο της εστίασης, της υγείας και της βιομηχανίας.

Οι σκούφοι μας προσφέρουν άνεση και ασφάλεια, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως εκτύπωση ή ραφή.

Προσαρμόστε τους επαγγελματικούς σκούφους σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και προσφέρετε στην ομάδα σας την άνεση που χρειάζεται.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: